Ca 60 st
2 äggvitor
500 g florsocker
2 droppar pepparmintsolja
50 g blockchoklad
Vispa samman vitorna med en gaffel.
Tillsätt florsockret och pepparmintsoljan.
Knåda massan tills den är smidig.
Rulla massan till kular och lägg på ett smörpapper. Platta till dem lite.
Ställ pastillerna torrt och varmt att torka. (1 - 2 dygn).
Smält blockchokladen i vattenbad eller mikrougn.
Lägg en klick blockchoklad på varje pastill med hjälp av en tesked.
Förvaras i burk.
2 äggvitor
500 g florsocker
2 droppar pepparmintsolja
50 g blockchoklad
Vispa samman vitorna med en gaffel.
Tillsätt florsockret och pepparmintsoljan.
Knåda massan tills den är smidig.
Rulla massan till kular och lägg på ett smörpapper. Platta till dem lite.
Ställ pastillerna torrt och varmt att torka. (1 - 2 dygn).
Smält blockchokladen i vattenbad eller mikrougn.
Lägg en klick blockchoklad på varje pastill med hjälp av en tesked.
Förvaras i burk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar