Bli inte förskräckt av att smeten innan den stelnat är aningen lös. Första gången trodde jag aldrig att det skulle bli bollar av den!
6 dl havregryn
200g margarin eller smör
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
6 msk O'boy
½ dl mjölk
½ dl avsvalnat kaffe
Smält smöret och låt svalna lite.
Blanda alla ingredienserna och vispa med elvis i cirka 10 minuter.
Ställ in i kylskåpet några timmar så smeten blir fast.
Rulla bollar i önskvärd storlek och rulla i kokos, pärlsocker eller annan valfri topping.
6 dl havregryn
200g margarin eller smör
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
6 msk O'boy
½ dl mjölk
½ dl avsvalnat kaffe
Smält smöret och låt svalna lite.
Blanda alla ingredienserna och vispa med elvis i cirka 10 minuter.
Ställ in i kylskåpet några timmar så smeten blir fast.
Rulla bollar i önskvärd storlek och rulla i kokos, pärlsocker eller annan valfri topping.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar