8-12 stycken
450g fisk, gärna olika sorter
2msk hackad persilja
1 portion mosad potatis
1 ägg, vispat
Salt och svartpeppar
olja till stekning
Värm ugnen till 200C.
Koka fisken och finfördela, låt svalna lite.
Blanda fisk, potatis och persilja med tillräkligt med ägg för att binda blandningen.
Forma 8-12 "kakor" beroende på hur stora du vill ha dom och låt svalna ordentligt.
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fishbullarna gyllenbruna på båda sidor. Efterstek så dom blir ordentligt genomkokta.
Servera med tomatsås, hollandaise sås eller persiljesås.
450g fisk, gärna olika sorter
2msk hackad persilja
1 portion mosad potatis
1 ägg, vispat
Salt och svartpeppar
olja till stekning
Värm ugnen till 200C.
Koka fisken och finfördela, låt svalna lite.
Blanda fisk, potatis och persilja med tillräkligt med ägg för att binda blandningen.
Forma 8-12 "kakor" beroende på hur stora du vill ha dom och låt svalna ordentligt.
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fishbullarna gyllenbruna på båda sidor. Efterstek så dom blir ordentligt genomkokta.
Servera med tomatsås, hollandaise sås eller persiljesås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar